Buscar en este blog

Translate

martes, 16 de abril de 2019

NATALIA GARRIGA IBÁÑEZ IMPUTADA POR EL PROCÉS

Rafael del Barco Carreras

Barcelona 16-4-2019. Natalia Garriga Ibáñez, directora de Serveis integrada a la Secretaria General dependiente de la Vicepresidència d’Economia,. es decir de Oriol Junqueras y su segundo para el Proces Josep María Juvé también imputado en el Juzgado 13 de Barcelona. El metódico Juvé que lo anotaba todo en el llamado 'moleskine', fuente y base dicen de la investigación de la Guardia Civil. A Garriga solo se le imputa por malversación.

Es una obviedad que el PROCÉS, y su consecuencia el referéndum con la declaración de la República de Cataluña, fuera una organizada conspiración. Los 30 impùtados en el juzgado 13 de Barcelona encajan a la perfección con los acusados en el SUPREMO. Otro tanto con los del sumario en la Audiencia Nacional con el mayor Trapote, del que ayer insiste la Guardia Civil fuera pieza indispensable. Otro tanto sus ex jefes políticos Pere Soler y Cesar Puig a los que Fiscalía de la Audiencia pide 11 once años de cárcel. Un panorama casi al completo, y digo casi porque con seguridad 'son todos los que están pero no están todos los que son' entre ellos Artur Mar que inició la 'hoja de ruta' hacia la independencia.

El de Natalia Garriga un currículum académico y profesional impresionante para repito no distinguir entre dinero público y privado, o participar presuntamente por acción u omisión en un organigrama ilegal dedicado a acabar con el Estado que digo les pagaba. Digo acabar porque a nadie con sus conocimientos técticos se le escapa que 'desconexionar' el 25% de la Economía Española, siempre muy deficietaria, acabaría con la España que conocemos, amén de la propia Cataluña.

No entiendo que solo se le impute por 'malversación', el más débil de los presuntos delitos cometidos en el procés y 1-O. Un lógico subproducto de la REBELDÍA o SEDICIÓN y desobediencia al Constitucional. Un delito la 'malversación' que siempre conlleva la 'falsedad'. Supongo que no tardaremos en conocer su presunta y exacta implicación, porque no creo que se le acuse por dedicar su magnífico sueldo a 'cuestiones ajenas' o elucubraciones independentistas.

Por el momento sabemos que hace un año se le incautó un escrito con el título 'Sistemas de información de la Administración Tributaria' para montar la Hacienda Catalana. La Guardía Civil informó que «A lo largo de 2018 y 2019 pretendían gestionar, fundamentalmente, los impuestos de la renta personal, los impuestos indirectos, sobre los beneficios empresariales y sobre la fabricación», además «Planificaron la gestión de datos y censos, estaban trabajando en el fichero maestro de personas y de distintos bienes y trabajaban materias relacionadas con las aduanas». 
Trapero, citado mañana como testigo aunque puede negarse a declarar por su imputación en la Audiencia Nacional

En el juicio de la Audiencia Nacional cuya fecha aún está por concretar, la Fiscalía pide para el mayor 11 años de prisión por rebelión, al igual que para los exjefes políticos de los Mossos Pere Soler y César Puig. Para la intendente Teresa Laplana se solicitan cuatro años de cárcel por un delito de sedición.

Leer mas: https://www.europapress.es/nacional/noticia-trapero-citado-manana-testigo-puede-negarse-declarar-imputacion-audiencia-nacional-20190313190502.html

(c) 2015 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.

Direcció de Serveis - Organismes. Generalitat de Catalunya

Perfil professional  Titulació i formació acadèmica rellevant (per ordre cronològic, de més antiga a més nova)  - Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona - Màster en funció directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya - Curs de Postgrau de comptabilitat per a advocats, Facultat Empresarials Universitat de Barcelona - Finances per a directius ESADE - Curs sobre habilitats per a rendibilitzar inversions a ESADE

Trajectòria professional  Experiència professional (per ordre cronològic, de més antiga a més nova)  1989-2004 Institut Català de Crèdit Agrari diferents places: administrativa, lletrada, cap de la Unitat de Patrimoni i cap de la Secretaria Tècnica. 1998-2014 Professora de la Universitat Oberta de Catalunya en el curs d’introducció al dret dels estudis d’economia i empresa. 2004 Responsable tècnica a la Secretaria de Coordinació Interdepartamental. 2005 Cap del Gabinet Tècnic a la Secretaria de Coordinació Interdepartamental. 2006 Responsable tècnica a la Direcció General  de Coordinació interdepartamental. 17.09.2007 fins al 19.1.2016 gerent de l’Institut Català de les Empreses Culturals. 2016 Directora de Serveis.




DECRET 38/2016, de 19 de gener, pel qual es nomena la senyora Natàlia Garriga Ibáñez directora de Serveis del Departament de la Vicepresidència i ...

Responsable

Sra.   Natàlia Garriga Ibáñez

Càrrec

directora de Serveis

Adreça
Rambla de Catalunya, 19-21
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00
Fax
93 316 21 00

Funcions

a) Dirigir i coordinar l'administració, el règim interior i la gestió dels serveis generals del Departament i dur a terme la coordinació d'aquests serveis en les entitats que en depenen, sota la direcció del secretari/ària general.
b) Planificar i impulsar accions encaminades a la integració i a la rendibilització màximes de les actuacions de les diferents unitats del Departament.
c) Dirigir iniciatives conduents a millorar l'avaluació de la gestió en els diferents àmbits del Departament.
d) Dirigir els assumptes relatius al personal adscrit a les diferents unitats del Departament.
e) Dirigir les actuacions del Departament en els àmbits de les relacions laborals i de la prevenció de riscos.
f) Dirigir el model de comunicació interna, d'informació i d'atenció ciutadana del Departament, d'acord amb la política de transparència que el Govern fixi i les directrius corporatives de la unitat orgànica competent en matèria d'atenció ciutadana.
g) Dirigir la preparació de l'avantprojecte de pressupost del Departament en col·laboració amb els altres òrgans del Departament.
h) Dirigir la gestió pressupostària, la comptabilitat, la gestió patrimonial i la contractació administrativa del Departament.
i) Dirigir la prestació del servei de vehicles de representació.
j) Dirigir les actuacions departamentals en l'àmbit dels sistemes d'informació i les noves tecnologies en col·laboració amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya al Departament, d'acord amb les polítiques TIC corporatives.
k) Donar suport al secretari/ària general en la coordinació de les actuacions de les delegacions territorials i també prestar-li assistència en l'exercici de les funcions de suport que dona al vicepresident/a per al compliment dels articles 14 i 15 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern.
l) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.

Informació addicional

Perfil i trajectòria professional: Natàlia Garriga Ibáñez

martes, 18 de julio de 2017


PERE SOLER CAMPINS JEFE DE LA POLICÍA AUTONÓMICA

Barcelona 18-7-2017. Otro fanático cuya mayor contribución al país han sido frases como:

  • “Espero que nos vayamos ya, porque me dais pena todos los espanyols“.
  • Somos soldados al servicio del MHP” Puigdemont “por la dignidad y la decencia de nuestro país”.
¡Y otro ex director general de Prisiones! Pero lo más interesante del día, insisto y repetiré es la  MALVERSACIÓN DE FONDOS PÚBLICOS, porque el clan independentista, o pujolista y encubridores, no tienen un sentido claro de qué bienes y derechos pertenecen al Estado, o su Generalitat en Cataluña, y a ellos como auto proclamados elegidos y representantes de su 'pueblo de Cataluña' o 48% de los votantes independentistas.

Mossos temen que la próxima víctima sea César Puig - Crónica Global


hace 6 días - La plantilla de los Mossos señala que César Puig podría ser el próximo destituido por su posición alejada del independentismo.

La juez de la Audiencia Nacional Carmen Lamela ha acordado citar para declarar como investigados el próximo día 9 de marzo al exdirector de los Mossos ..

El tarraconense Cèsar Puig se enfrenta a 11 años de cárcel | Diari de ...


2 nov. 2018 - Cèsar Puig con el letrado Jaume Alonso Cuevillasen la entrada de ... La Fiscalía mostró una dureza inesperada con la cúpula de los Mossos ...

Cèsar Puig i Casañas (Valls, 1956) és un polític, jurista i professor universitari ... dels mossos en el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre a Catalunya.
 César Puig y Casañas ( Valls , 1956 ) es un político , jurista y profesor universitario catalán. Entre 2015 y 2017 fue el secretario general de Interior de la Generalidad de Cataluña .
Licenciado en derecho por la Universidad de Barcelona , desde el 1987 es funcionario del Cuerpo Superior de Administración de la Generalidad y desde el 1999 funcionario del Cuerpo de Abogados de la Generalitat . Ha ocupado diversos cargos en la administración pública a lo largo de los años. Entre 1989 y 1999 fue el jefe del Servicio Territorial de Defensa y Asesoramiento Jurídico en Tarragona, entre 2000 y 2004 Director del Plan de Seguridad de la Industria Química de Tarragona misma época que ocupaba el cargo de Delegado del Gobierno en Tarragona.
El 2011 volvió a la Generalitat como Director de los Servicios Territoriales del Departamento de Territorio y Sostenibilidad hasta que el 2.015 con la salida de Unión del gobierno, pasó a ocupar la Secretaría General de Interior 

BARCELONA 30 AÑOS DE CORRUPCIÓN.pdf

PRENSA

El foc destrueix part de Notre-Dame

L’agulla de l’emblemàtica catedral s’ensorra i dues terceres parts del sostre queden malmeses

L'incendi de Notre-Dame, una "catàstrofe" patrimonial

Viollet-le-Duc va reformar la catedral gòtica i va construir l'agulla que s'ha esfondrat amb el foc

Les 10 coses que no sabies de la catedral de Notre-Dame

Va trigar més de 150 anys a construir-se i ha viscut moments històrics com ara la coronació de Napoleó

Sánchez obre la porta a aplicar el 155 "amb tota contundència" si l'independentisme se salta la llei

El candidat del PSOE continua endurint el discurs territorial de cara al 28-A

Torra demana el suport de la ciutadania a les eleccions per "fer efectiva la República"

Nogueras critica el retorn al “diàleg i al referèndum” perquè ja ho demanava Duran

ERC no negociarà amb el PSOE si l'Estat no allibera abans els presos polítics i acaba amb la repressió

Telechea insisteix en dir-li al PSC que no acceptaran lliçons de qui s'aixeca de la taula
 
 Lo más leído
  1. Un gran incendio destruye la cubierta y la aguja central de la catedral de Notre Dame
  2. Última hora sobre el incendio de Notre Dame
  3. Radicales simpatizantes del Estado Islámico llaman a atentar contra la Semana Santa
  4. Vox superaría a Ciudadanos y PSOE en el Ayuntamiento de la capital según una encuesta de Telemadrid
  5. Cortan el cuello con una botella rota a una joven en Magaluf

 


Choque entre Cayetana Álvarez de Toledo y una periodista por el papel de TV3 en el 1-O




 

Abascal, el político que teorizó el “nacionalismo reaccionario”


 

Elecciones generales

Rifirrafe de Álvarez de Toledo y una periodista de TV3: "Esta TV participó en el golpe"

Sánchez permitiría a Torra excarcelar a los líderes del 1-O: el Govern gestionará la condena

Juicio del "procés"

Trapero, a los Mossos tras el "paripé" del 1-O: "Habéis hecho un trabajo excelente"

 



Elecciones generales del 28-A

El PSOE defiende dotar de mayor autogobierno a Catalunya en su programa


Rechazan el derecho de autodeterminación y abogan por un modelo federal del Estado

El aval sindicalista a la “rebelión cívica” de Álvarez de Toledo


 
 
 

A debat una “llei de llibertat”

ERC anuncia una iniciativa legislativa al Congrés que posi fi a la repressió política com a punt de partida del diàleg
També proposa una llei ‘ad hoc’, si cal, per facilitar el referèndum
Batet defensa la divisió de poders

La cap del PP acusa TV3 d’ “humiliar ” mig país

La Guàrdia Civil insisteix a criminalitzar la política

Un comandant del cos armat tergiversa, al Suprem, reunions dels acusats per desencallar el govern català el gener del 2016
Qualifica el major Trapero d’“imprescindible” per al procés

2019-04-15 AGENT DE LA POLICIA NACIONAL 120.381

00.11.43
Oficial de la Policia Nacional que va participar en l'operatiu policial de l'1-O va actuar a l'Escola Mediterrània, a l'Institut Pau Claris i a l'Escola Pia Sant Antoni de Barcelona. Declaració testimonis15-04-2019

2019-04-15 AGENT DE LA POLICIA NACIONAL 117.892

00.09.10
Agent de la Policia Nacional que va participar en l'operatiu policial de l'1-O a l'Escola Ramon Llull de Barcelona i a un altre de l'Hospitalet de Llobregat. Declaració testimonis15-04-2019

2019-04-15 AGENT DE LA POLICIA NACIONAL 115.789

00.06.46
Oficial de la Policia Nacional que va participar en l'operatiu policial de l'1-O a l'Escola Ramon Llull de Barcelona i a l’institut Can Vilumara de l'Hospitalet de Llobregat. Declaració testimonis15-04-2019

2019-04-15 AGENT DE LA POLICIA NACIONAL 106.424

00.07.16
Agent de la Policia Nacional ferit en l'operatiu policial de l'1-O a l'IES Joan Fuster de Barcelona. Declaració testimonis15-04-2019

2019-04-15 AGENT DE LA POLICIA NACIONAL 103.406

00.20.45
Oficial de la Policia Nacional que va participar en l'operatiu policial de l'1-O a l'Escola Ramon Llull de Barcelona i a l’institut Can Vilumara de l'Hospitalet de Llobregat. Declaració testimonis15-04-2019

2019-04-15 AGENT DE LA POLICIA NACIONAL 102.912

00.09.31
Agent de la Policia Nacional que va participar en l'operatiu policial de l'1-O a l'Escola Ramon Llull de Barcelona i a un altre de l'Hospitalet de Llobregat. Declaració testimonis15-04-2019

PRENSA ANDORRA

www.diariandorra.ad

Cauen un 33% les multes dels mossos als conductors del Principat

Dolors Moreno Andorra la Vella 4 Comentaris
Els mossos d’esquadra van obrir durant l’any passat 1.345 expedients sancionadors contra conductors del país, una xifra que cau respecte als 2.024 del 2017.

Els lleidatans escullen Andorra com el primer país per emigrar

Gerard del Castillo Andorra la Vella 3 Comentaris
Més de la meitat dels electors a les generals del veí del sud són catalans

 El Periòdic 16_04_2019

L’A no supedita el suport a López a l’entesa amb el PS a les parròquies

Espot inicia avui la ronda de contactes pel debat d’investidura i es reuneix amb el líder socialdemòcrata i Gallardo





No hay comentarios: