Buscar en este blog

Translate

martes, 7 de febrero de 2017

3. ARTUR MAS ENTRE SU INHABILITACIÓN Y EL 3 O 20%.

Rafael del Barco Carreras

Barcelona 7-2-2017. Pidiendo perdón a Rubén Darío por la irreverente comparación, el cortejo triunfal, ayer de una hora entre el Palacio de la Generalitat y el de Justicia, formado por los llamados héroes o víctimas y mártires del independentismo catalán, no eran más que gente a sueldo o subvencionada. Ningún héroe y abundantes estandartes portados por corruptos, puro atrezzo y claca con TV3 dirigiendo:

¡Ya viene el cortejo!
¡Ya viene el cortejo! Ya se oyen los claros clarines,
la espada se anuncia con vivo reflejo;
ya viene, oro y hierro, el cortejo de los paladines.

Ya pasa debajo los arcos ornados de blancas Minervas y Martes,
los arcos triunfales en donde las Famas erigen sus largas trompetas
la gloria solemne de los estandartes,

No quiero ni pensar que me hubiera ocurrido si llego MEDIA HORA TARDE a un juicio. O si desde cualquier ventanal de la Audiencia me hubieran contemplado desfilar bajo el ARCO DE TRIUNFO con una corte de los míos, o en otro tiempo decenas de mis empleados poniéndome alfombras, y entre vítores detenerme para recibir una lluvia de pétalos de rosa.

Y llegado ante la Gran Puerta del PODER JUDICIAL en Barcelona, encaramado a una plataforma montada en una grua y poco menos que cachondeándome de los jueces que esperaban, disponerme a dar un discurso. Desobedecen y se ciscan en los tribunales. No los reconocen. Sus tópicos por encima de la Ley. Una Ley que pura ironía ha creado los rebeldes de salón más caros del Mundo. Una Ley que ha permitido crear una corrupta Autonomía gobernada por el depredador Clan Pujol que de hecho, acompañado por los que ayer se manifestaban, condujo a la ruina a todos sus instituciones públicas. En este caso eran 3 los discursos, que se anularon por un acertado consejo o advertencia. Mas, Ortega y Rigau, subieron a la plataforma pero obedientes a uno de los jefes de ceremonia bajaron de inmediato. Seguro que antes de llegar al pìe de las escalinatas para arengar a mis adoradores y dependientes hubiera recibido un 'busca y captura' con detención incluida.

De nuevo LA GRAN CORRUPCIÓN acapara todas las portadas y noticiarios. Tras el jueves pasado con el CASO 3% o OPERACIÓN PIKA en que por primera vez perdían protagonismo, o mejor digo lo acaparaban pero negativo, se recuperan consiguiendo, que hasta para atacar a Rajoy, toda la oposición justifique lo que califican de PROBLEMA CATALÁN, y oímos de nuevo la palabra DIÁLOGO y pactos.

En Cataluña no hay nada que dialogar, los corruptos utilizan la Independencia y DINERO PÚBLICO para echarle un órdago al ESTADO. Simplemente, repito e insisto, los PUJOL y encubridores pretenden salvarse de la cárcel.

 Entre los que abrían paso, o mamporreros, me ha pareció ver a ÁNGEL COLOM, prototipo de arribismo: secretario general de ERC en 1989, en 1996 crea con Pilar Rahola el Partit per la Independencia, y desde 2008 es secretario de inmigración de CDC, y es o ha sido 'delegado o embajador' en Marruecos... y subvencionado por FÉLIX MILLET.

EN LA SECESIONISTA TV3

Mas assumeix la "iniciativa política" d'organitzar el 9-N: "Sóc responsable de tot"

Ortega i Rigau, com Mas, només responen les preguntes dels advocats de les defenses. 40.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, donen suport als acusats

Artur Mas: "El procés participatiu del 9-N no va ser un caprici individual, no va ser una sortida de to, no va ser una ocurrència. Va ser la conseqüència d'amplis acords parlamentaris, de mandats explícits del Parlament reiterats".
Artur Mas: "Sóc responsable de no haver tirat endavant la consulta, després de la resolució del Tribunal Constitucional, perquè veia que l'objectiu final no es podria dur a terme, i d'haver ideat un procés participatiu i d'haver donat les instruccions al govern de la Generalitat i a tots els seus membres per tirar endavant aquell procés participatiu perquè la gent pogués participar i dir-hi la seva".
Artur Mas: "Sempre es va dir que la consulta inicial o el procés participatiu després no tindrien conseqüències legals i s'incidia clarament el concepte de participació ciutadana i de la lliure expressió de la gent".
Artur Mas: "Abans del 9-N, vaig dir que jo personalment promouria una convocatòria electoral, com va ser la del setembre de 2015, que aquest sí que tenia caràcter legal i que va suposar que hi hagués una majoria al Parlament a favor de la independència de Catalunya".
Artur Mas: "Vam decidir canviar el format, però mantenir la pregunta i la data. El sistema de garanties i de condicions i l'organització es van canviar de manera substancial per conèixer l'opinió de la gent de Catalunya".
Artur Mas: "Ningú ens va requerir, ningú ens va advertir. Només vam rebre aquesta comunicació, que la vàrem valorar i com a conseqüència d'aquesta valoració i davant la impossibilitat material d'aturar determinades coses, que ja no estaven en mans de l'administració de la Generalitat, vam decidir demanar uns aclariments del TC, cosa que vam fer l'endemà de rebre la seva comunicació escrita. L'endemà vam presentar aquest requeriment i com que el TC s'havia reunit amb caràcter immediat a finals de setembre per suspendre la primera consulta, vam pensar que si tan transcendent era el que anàvem a fer el 9-N, també es reuniria amb caràcter d'urgència per contestar aquells aclariments. No va ser el cas i va arribar el 9-N i no havíem rebut cap resposta del Tribunal Constitucional".
Joana Ortega: "No hi havia cap cens electoral, no hi havia cap registre de població. La gent quan anava a participar s'inscrivia voluntàriament en un registre. En absolut, (utilitzàvem) cap dada protegida".
Joana Ortega: "No hi ha haver cap funcionari que estigués implicat en l'execució del 9-N. Cap. El que hi va haver va ser un col·lectiu de voluntaris molt ben organitzats amb diferents tasques en l'execució del procés, però cap funcionari".
Irene Rigau: "Plena consciència que un voluntari, un cop acreditat amb una guia ben explicitada com hi havia a la web, portaria a terme bé la seva actuació. No calia ni era propòsit forçar a ningú que no volgués".
Irene Rigau: "Vaig informar el departament d'Ensenyament que el procés es faria als equipaments educatius i el portarien a terme voluntaris".


EN EL SECESIONISTA Y SUBVENCIONADO ARA

 #

El sobiranisme supera la primera prova cap al referèndum

Milers de persones escorten Mas, Ortega, i Rigau, que defensen que el 9-N va ser possible pels voluntaris

Mas, Ortega i Rigau s’aferren als voluntaris per negar que desobeïssin

L’expresident s’erigeix en “màxim responsable polític” del procés participatiu i s’escuda en la inconcreció del TC
CRÒNICA

“President, vostè ve aquí com a acusat i a contestar preguntes”

Mas passa davant dels periodistes i diu: “Els inculpats us saluden”. I li contesten: “Els ciutadans que s’acusen pel 9-N us tornen la salutació”

Un clam massiu contra la judicialització

Unes 40.000 persones es manifesten davant del TSJC per denunciar un judici “antidemocràtic”

El sobiranisme censura el judici i es referma en el referèndum

Entitats i partits titllen l’Estat de “demofòbic” i demanen ajuda a Europa

El germà 'indepe' del delegat del govern espanyol

Vicenç Millo se m'acosta enmig de la concentració davant el TSJC i em diu que al seu germà Enric "li ha tocat un paperot"

El govern espanyol denuncia un intent de “coacció” a la justícia

Rafael Catalá titlla la protesta de “numeret” i torna a amenaçar amb l’article 155
ANÀLISI

Rajoy va convertir el 9-N en la pitjor derrota de l’Estat

La constant del procés és que Madrid sempre envesteix
2

PRENSA



 

 

 


PRENSA ANDORRA


www.diariandorra.ad

El més...
  1. 1.La melancolia pren la cartellera amb...
  2. 2.La dona de Cierco rebutja la pena pels WhatsApp
  3. 3.Militars espanyols posen en dubte la sobirania...
  4. 4.Jordi Cinca declararà com a inculpat pel 'cas ...
  5. 5.Cinca es querella contra Samarra i dos...
 

Andorra retorna el text a Europa incloent-hi l’Acord Duaner

El Govern envia una modificació de la proposta de la UE afegint especificitats pel tabac i les franquícies



Imagen para el resultado de noticias
Andorra: Las grandes familias del Principado se reparten el accionariado de los medios de ...

BANCO DE MADRID Y BANCA PRIVADA DE ANDORRA.

lagrancorrupcion.blogspot.com/.../banco-de-madrid-y-banca-privada-de....

18 mar. 2015 - Acto seguido los mismos billetes aparecen en el resto de la banca. ... que sacuden tanto a la Banca Privada d' Andorra como de su sucursal, el Banco Madrid.” ... La Gran Corrupción: La familia Pujol ingresó 3,4 millones . .... No tiene ni idea de las múltiples corrupciones en esa zona de Tarragona .

La Gran Corrupción: LOS PAPELES DE ANDORRA Y EL ...

lagrancorrupcion.blogspot.com/.../los-papeles-de-andorra-y-el-articulo.h...
28 oct. 2015 - Los papeles de Andorra podrían poner patas arriba al TODO BARCELONA pujolista, pues aunque prescritos los delitos, han seguido con la ...

La Gran Corrupción: 4. LOS PAPELES DE ANDORRA Y EL ...

lagrancorrupcion.blogspot.com/.../4-los-papeles-de-andorra-y-el-articulo...
29 oct. 2015 - ¡Casi nada! Si el Estado apunto estuvo de enviarle a prisión por Banca Catalana, y sus utilizados íntimos tipo Prenafeta, Alavedra, De la Rosa, ...

La Gran Corrupción: LOS PAPELES DE ANDORRA, EL ...

lagrancorrupcion.blogspot.com/2015/12/los-papeles-de-andorra-el.html
2 dic. 2015 - Barcelona 2-12- 2015. A los tres problemas de ayer; las 'asambleas' de Antonio Baños de la CUP, el Constitucional y la incógnita de la ...

rafael del barco carreras: barcelona, 30 años de corrupción

gatopardo.blogia.com/.../102501-rafael-del-barco-carreras-barcelona-30...
25 oct. 2012 - Título del libro: Barcelona, 30 años de corrupción. Autor: Rafael del Barco Carreras , autor del blog "La gran corrupción", de obligada consulta ...

La Gran Corrupción: BUFETE JUAN PIQUÉ VIDAL ...

lagrancorrupcion.blogspot.com/.../bufete-juan-pique-vidal-relacion-de.ht...
8 ago. 2010 - El blanqueo ya se denunció en 1991, denuncia también archivada. ... Diagonal 612 Presidente: Joan Piqué Vidal Navarra Ex-Consejero ...




No hay comentarios: