"Ibai Noguera, l’autor de ‘Salvar Catalunya’. El passat 31 d’octubre va enviar una carta al president de la Generalitat, Quim Torra, en la qual li sol·licitava la cessió del saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat per presentar aquesta novel·la que és una barreja de realitat i ficció entorn el procés independentista.
Noguera diu, en la carta, que s’ha animat a fer la petició després d’haver-se assabentat que la Generalitat havia cedit aquesta sala al Consell de la República per la celebració del seu acte de presentació. “Els felicito per la seva iniciativa per iniciar la cessió d’un lloc públic amb tanta història i simbolisme a entitats privades”, ironitza l’autor de ‘Salvar Catalunya’.
A més, pregunta “si la infraestructura de comunicacions: connexions, pantalles gegants, material de so, etcètera, anirà també a càrrec de la Generalitat” i assegura que està segur que la novel·la li agradarà al president català “donada la seva afició a la literatura i la seva llarga experiència com a escriptor”.
Li demano d’escriptor a escriptor”, diu Ibai Noguera. Deu dies després d’haver enviat la cara encara no ha rebut resposta."

E-NOTICIES
EL ESPAÑOL

Ciudadanos es el único partido que crece en Andalucía y ya adelanta en dos puntos al Partido Popular


La formación de Albert Rivera triplicaría su presencia en el Parlamento andaluz (22,4%), pero Susana Díaz (30,2%) volvería a ganar las elecciones.

¿Defenderá Sánchez a los patriotas o se venderá a los nacionalistas?VOZPÓPULI

Villarejo afirma que compró una casa para González con fondos reservados
El comisario jubilado aseguró a su socio que entre los trabajos que llevó a cabo a cargo de los fondos reservados de Interior estuvo la compra de una vivienda para el entonces presidente del Gobierno. Un portavoz de González rechaza explicar los hechos a este diario: "No vamos a hablar de Villarejo".

Santander dice que el BdE conocía la trama en Luxemburgo de Popular