Buscar en este blog

Translate

sábado, 5 de septiembre de 2015

CARME LABÒRIA I ROJAS, ELISEU ESTARLICH I GALERA, FRANCESC POCH I ROS, 52º, 53º, 54º LUGAR DE LA SELECTA LISTA DE ARTUR MAS.



Rafael del Barco Carreras

Barcelona 5-9-2015. La lista, aunque pierde interés por los personajes que incorpora, y que por su lugar no alcanzarán el soñado Parlament que aspira a declarar unilateralmente la independencia de Cataluña, descubre la relación de la mayoría, aunque sea presencial, en la Burbuja Inmobiliaria, la quiebra fraudulenta o SAQUEO de las caixas, y la mayoría de los entes públicos. Personajes poco recomendables para iniciar un nuevo país. Sarcástica ironía o mala fe que en su twitter publique una alegoría al SAQUEO de Tarrasa por las tropas borbónicas en 1715.

 52 CARME LABÒRIA I ROJAS

A destacar su presencia en el Ayuntamiento de Tarrasa desde el 2007 al 2015, época turbulenta totalmente silenciada por los cargos medios, sin quienes fuera imposible la acumulación de corrupciones que condujeron a la quiebra de la Cataluña que pretenden liberar del IMPERIO ESPAÑOL.

Carme Labòria i Rojas, nascuda l'any 1965 a Terrassa.
Sóc mare d'un fill de 18 anys.

Diplomada en Gestió i Administració Pública per la Universitat de Barcelona.

Treballo a l'Ajuntament de Sant Just Desvern des de l'any 1991. He estat regidora de l'Ajuntament de Terrassa des del juny de 2007 al gener de 2015 pel PSC portant les regidories d'Urbanisme, Habitatge, Obres Públiques, Mobilitat, Policia, entre d'altres.
Vinc d'una família de llarga tradició catalanista i socialdemòcrata, uns valors pels quals treballo i que defenso.

Sóc militant de MES, Moviment d'Esquerres, des de la seva fundació a principis d'enguany.   

Carme Labòria i Rojas - Ajuntament de Terrassa

www.terrassa.cat/es/carme-laboria
Carme Labòria i Rojas. Carme Labòria i Rojas ERC carme.laboria@terrassa.cat · Alcalde · Consistorio · Jordi Ballart i Pastor · Rosa Maria Ribera i Mitjavila ...

CARME LABORIA ROJAS - Cargos en empresas

www.empresia.es/persona/laboria-rojas-carme/
... directivo Carme Laboria Rojas. Cargos, nombramientos, ceses y dimisiones deCarme Laboria Rojas. Vinculación con empresas de Carme Laboria Rojas.



Vicepres.
Apod.
Apod.
Consej.
Presid.
Represent.143 RRM
Vicepres.
Apod.
Consej. Del.
Vicepres.
Apod.
Consej.
Consej.
Consej.
Represent.143 RRM
02/04/2013
Consej. Del.

Vicepres.
Consej. Del.
Consej.
Consej.
28/03/2013


Carme Labòria (@CarmeLaboria) | Twitter

https://twitter.com/carmelaboria
The latest Tweets from Carme Labòria (@CarmeLaboria). Socialista, catalanista i d'esquerres. Sóc diplomada en Gestió i Administració Pública. Moviment ...


  ha retwitteado
Demà dissabte de 10h a 13h a estarem al Raval de Montserrat. Us hi esperem!

Enlace permanente de imagen incrustada


  ha retwitteado
Aquesta tarda, commemorem el saqueig i incendi de la vila de per part de les tropes borbòniques.



53 ELISEU ESTARLICH I GALERA

O existe un error en el nombre… o no publica su biografía,  insólito en quién pretende ser un PADRE de la nueva patria.



54 FRANCESC POCH I ROS

Ayuntamientos y la fantástica Historia… dominan en la lista.

Francesc Poch i Ros

Historiador i filòsof
Terrassa, 1970 (45 anys)
Va estudiar història i filosofia a la UAB i a la UNED. És secretari general de la UGT a la comarca d’Osona, sent així membre de la direcció del sindicat a Catalunya. En l'àmbit de la comunicació ha publicat diversos articles de recerca històrica sobre moviments socials a Catalunya i d'actualitat política i social en mitjans locals i nacionals, i ha estat membre del consell de redacció de diverses publicacions, com la revista , publicació gratuïta per a persones nouvingudes, per la qual va rebre un Premi Nacional de Comunicació l'any 2009. Va militar a l'MDT i a Catalunya lliure, i va ser fundador i membre de les direccions de Maulets i del Bloc d'Estudiants Independentistes (BEI). També va fundar AVALOT-Joves de la UGT, sent-ne el Coordinador Nacional. Va ser promotor de Sindicalistes per la Sobirania i és membre de la sectorial de Treballadors per la Independència de l'ANC. Va estar vinculat a l'escoltisme i ha realitzat projectes de cooperació a l'Iraq, a El Salvador i actualment al Rif, al Marroc. Actualment és president dels 

Cesc Poch i Ros (@cescpoch) | Twitter

https://twitter.com/cescpoch

The latest Tweets from Cesc Poch i Ros (@cescpoch). Faig de president dels Minyons de Terrassa i secretari general de la UGT d'Osona. Mai estic avorrit!

  1. Que Cameron i Merkel parlin de la independència de Catalunya, després de reunir-se amb Rajoy, bàsicament, dona credibilitat al procés!
  2.   ha retwitteado
    .:"Avui,la majoria sap que la justícia social només és possible amb la independència.El farem història"
  3. El 4 de setembre de 1713 les tropes borbòniques van incendiar i saquejar Terrassa, fent-hi 27 morts.…


No hay comentarios: