Buscar en este blog

Translate

domingo, 13 de noviembre de 2011

Los Indignados en Plaza Cataluña hasta el 20-N… con permiso y limitados.

Y Esther Vivas, cabeza de lista de Anticapitalistas, imputada por la ocupación de CatalunyaCaixa.


Rafael del Barco Carreras

Barcelona 13-11-2011. En mi paseo de esta mañana he oído la vehemente conversación de uno de los acampados sobre la aceptación y adhesiones al Movimiento 15-M; “Si el año que viene mejora la economía muchos dejarán de ser Indignados, a nosotros nos interesa gente convencida de que se ha de cambiar la Sociedad…”.

Tras unas fotos para mi blog me he alejado diciéndome que el año que viene la economía empeorará, y que por las pancartas y letreros leídos… sigo con que piden demasiado “cambiar”… pero si la presión no surge en la Calle o INTERNET… de los políticos sujetos a sus sueldos y dietas… y a Berlín… ¡poco a esperar!

Volveré esta tarde, y también a Plaza España, en que por el mail recibido se prepara una concentración por la imputación de Esther Vivas por lo que yo calificaría de broma al presidente de CatalunyaCaixa.

¡Que ironía! Una de las instituciones catalanas más corruptas y quebrada, sin ningún dirigente imputado… y ni siquiera citados a declarar por el Caso Pretoria donde aflora el dinero negro del Grupo… y todas las corrupciones habidas y por haber…

• Esther Vivas cap de llista d'Anticapitalistes imputada per ocupació CatalunyaCaixa: concentració 17:30h Diumenge 13 Pl.Espanya‏

12/11/2011
difusio@revoltaglobal.cat
• difusio@revoltaglobal.cat

Para info revolta global
De: inforevoltaglobal-bounces@mail.pangea.org en nombre de info revolta global-esquerra anticapitalista (difusio@revoltaglobal.cat)

Enviado: sábado, 12 de noviembre de 2011 23:36:22
Para: info revolta global (difusio@revoltaglobal.cat)
Esther Vivas, cap de llista d'Anticapitalistes, imputada per l'ocupació de CatalunyaCaixa
La candidata ha estat cridada a declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Pl.Espanya diumenge 13 a la tarda
Concentració en solidaritat diumenge 13, 17:30H a Pl. Espanya (Barcelona) davant la comissaria

Els Mossos d'Esquadra han fet arribar avui una citació a Esther Vivas, cap de llista d'Anticapitalistes per Barcelona, per declarar a comissaria com a imputada de violació de domicili públic per l'ocupació de la seu de CatalunyaCaixa i del despatx del seu president el passat dimarts dia 8 de novembre. La declaració d'Esther Vivas tindrà lloc diumenge 13 a les 18:00h a la comissaria de Pl. Espanya.

Anticapitalistes considera molt greu que la cap de llista d'una candidatura que es presenta a les eleccions sigui imputada en plena campanya i cridada a declarar davant la policia er na acció reivindicativa política. Aquest és un episodi repressiu inacceptable que mostra, una vegada més, com es fa pagar el cost de la crisi als més dèbils mentres que els seus veritables culpables, com els directius bancaris, queden impunes i a més han estat rescatats amb els diners de tots i totes.

Més enllà de les trabes que el propi sistema electoral posa a les candidatures alternatives la imputació d'una cap de llista per una acció pacífica de denúncia dels rescats bancaris que s'han practicat, i que han servit perquè la banca s'embutxaqui els diners públics, és un pas més en la voluntat d'impedir que es puguin organitzar noves alternatives polítiques lligades a la gent del carrer.

Anticapitalistes convoca concentració diumenge 13 a les 17:30h davant de la comissaria de Pl. Espanya de Barcelona per a protestar davant aquesta situació completament inacceptable.

La repressió no aturarà la campanya anticapitalista i desobedient que Anticapitalistes està realitzant per a fer escoltar una veu alternativa a les eleccions generals al marge de les tradicionals.

Aquesta crisi no la pagarem!
Que la crisi la paguin els rics!

Video de l'acció a Catalunya Caixa
Esther Vivas: "Hem ocupat Catalunya Caixa per demanar que se’ns tornin els diners que són de tots i totes"









































No hay comentarios: