Buscar en este blog

Translate

miércoles, 21 de enero de 2015

COMISIÓN PUJOL, D22, 11.00: Presentació del Grup de Treball contra la Corrupció de Catalunya


Rafael del Barco Carreras

Barcelona 21-1-2015. La cita mañana en la Sala de Prensa del Parlament de Catalunya, publicada en la web de la CUP, para presentar el Grupo de Trabajo contra la Corrupción de Cataluña, es de obligada publicación en LA GRAN CORRUPCIÓN.
QUADERN DE BITÀCOLA DE LA COMISSIÓ D'INVESTIGACIÓ SOBRE FRAU I EVASIÓ FISCALS I PRÀCTIQUES DE CORRUPCIÓ POLÍTICA

D22, 11.00: Presentació del Grup de Treball contra la Corrupció de CatalunyaPresentació del Grup de Treball Contra la Corrupció a Catalunya.Roda de premsa, dijous 22 a les 11h
Sala de Premsa del Parlament de Catalunya,  Barcelona

Xnet coordinadors del BuzónX de Filtracions Ciutadanes contra la Corrupció amb 15MpaRato (impulsors del cas Bankia/Tarjetes Negres), David Fernández como a President de la Comissió Parlamentària sobre el “Cas Pujol”, Hervé Falciani en representació de la xarxa internacional PILA de protecció ciutadana, CafèAmbLlet como a activistes contra la corrupció en el sistema sanitari, la FAVB  i agraïnt el recolzament de diversos experts independents de laComissió Anticorrupció del Partido X, convoca als mitjans nacionals e internacionals a la roda de premsa de presentació del Grup de Treball Contra la Corrupció a Catalunya que tindrá lugar a Sala de Premsa del Parlament de Catalunya a les 11h del dijous 22 de gener del 2015.

A la roda de premsa participaràn:
-Simona Levi, Portaveu del Grup de Treball Contra la Corrupció a Catalunya i fundadora de  Xnet.
-David Fernàndez, president de la Comissió Parlamentària sobre el Cas Pujol i diputat de la CUP Parlament.
-Hervé Falciani (per  vídeoconferència), enginyer de sistemes, responsable de la filtració  més important de la història contra el crim bancari. Portaveu de la xarxa PILA de la qual   és membre el BuzonX.
-Sergio Salgado, activista de la querella contra Bankia i Rodrigo Rato, 15MpaRato.
-Marta Sibina, activista contra la corrupció en el sistema sanitari.
Itziar Gonzalez, exemple de vigilància ciutadana anticorrupciócom exconsellera de Barcelona que va denunciar diversos casos.
- Lluís Rabellper la FAVB, exemple de vigilància ciutadana anticorrupció en casos com el “Cas Palau” i la trama de corrupció de Ciutat Vella.


No hay comentarios: